Een nieuwe kettingzaag en meer werkmateriaal voor Linge's Zorglandgoed

van totaal € 1.000 (3%)

Linge's Zorglandgoed is een kleinschalige woonzorg locatie in een prachtige groene omgeving.

Dit jaar hebben we ons voor de 2e keer aangemeld voor de collecte van het Oranjefonds en hebben er weer zin in! We hebben de kern Rumpt en omliggende dorpen gekozen en ook toegewezen gekregen van het Oranjefonds. Iedere bijdrage gaat voor de helft naar het Oranjefonds en de andere helft naar ons trekvlot dat toegang zal bieden aan ons kleine eiland. Het grote eiland met de dieren is met 3 overgangen te bereiken.

Dit jaar doen we ook mee met de online collecte en hopen hiermee een nieuwe kettingzaag bij elkaar te krijgen en meer werkmateriaal. Bij een hogere opbrengst komt dit ten goede aan onze eerste eigen tractor.

Iedere bijdrage is van harte welkom, groot of klein maakt niet uit. Iedereen alvast reuze bedankt voor je bijdrage!

We zoeken in het werkmateriaal niet alleen naar nieuw, ook goed materiaal is van harte welkom als gift. Zo dragen we ook bij aan een circulaire economie en een duurzamere samenleving.  

Linge's Zorglandgoed ligt bij de kern Rumpt in de gemeente West Betuwe. Welzijn en welbevinden staan voorop met een goede basis van kwaliteit van zorg. Het groen van het zorglandgoed zal volop benut worden en zorgvragers veel mogelijkheden bieden om naar buiten te gaan. Deze zomer openen we de deuren voor onze 30 - 35 zorgvragers met dementie of lichamelijke beperking. Lage overhead- en management zorgen voor veel zorgmedewerkers en is het weer plezierig werken, met passie en hart voor zorg.

Ons zorggebouw is gevestigd op een landgoed van 17.5 hectare, gevuld met bossages, fruitbomen, een bloemrijk grasland en 2 eilanden. Dit landgoed is open voor het publiek voor recreatieve doeleinden, zoals uitrusten tijdens een fietstocht, wandelen of heerlijk van een picnic in de natuur genieten.