Orange Love PMC

van totaal € 1.000 (74%)

Wij naaien mutsjes, kanjerkralen zakken en sondevoedingszakjes voor het Princes Maxima Centrum in Utrecht

Dit is een kliniek voor kinder oncologie.

Heel veel kinderen die daar behandeld worden verliezen door deze behandelingen hun haar.

Voor baby's en volwassene zijn er voldoende mutsjes of andere hoofdbedekking te koop maar voor de groep van 4 tot 18 jarige die daar onder behandeling zijn is dat er gewoon niet of nauwelijk.

Ondanks dat deze kinderen bij stichting haarwensen een pruikje oid kunnen krijgen is het toch heel prettig voor de kinderen om een lekker zacht mutsje te hebben.

Wij naaien deze mutsjes en leveren ze in bij stichting haarwensen, daar kunnen de kinderen deze mutsjes gratis uitzoeken/afhalen.

Het geld van deze collecte gaan wij gebruiken om tricot te kopen zodat wij door kunnen gaan met het naaien van de mutsjes.

Meer informatie kunt u vinden op onze Facebook pagina:  Orange Love

Als je wil helpen naaien vind je de patronen in onze Facebook groep: Orange love patronen en beschrijvingen 

 

 

 

 

Bekijk alle
20-06-2019 | 19:14 Het is erg, als je zo jong al die ziekte heb. Als we het dan op deze manier dragelijker kunnen maken, doe ik graag mee.
25-04-2019 | 11:33
16-04-2019 | 20:55 Via een vriendin hoorde ik van Orange love pmc. Wat een fantastisch initiatief. De spullen die ze allemaal voor kinderen met kanker maken en voor gezinnen met baby verlies, zo mooi! En dat allemaal belangeloos. Ik hoop dat heel veel mensen hun willen steunen!
15-04-2019 | 07:39
04-04-2019 | 11:39
Bekijk alle

Het gaat goed!!!

01-04-2019 | 08:19 Super fijn om te zien dat er zoveel mensen ons werk zo'n warm hart toedragen. Hoe meer donaties hoe minder zorgen wij ons om geld hoeven te maken. Wij kunnen ons dan gewoon richten op waar we goed in zijn, nl. het maken van mutsjes, kanjerkralenzakken en sondevoedingszakjes. Wisten jullie dat momenteel een aantal vrouwen bij st Welzijn Ermelo onze restanten verwerken tot Gtube pads en Hickmanlijn zakjes? 
Lees meer